понеделник, 6 юни 2016 г.

Вътрешен дизайн и оформление на Liebherr CP 3523

Хладилниците Liebherr CP 3523 са не само изключително стилни от вън, но те са и истински шедьовър на хладилната техника отвътре. Liebherr CP 3523 предлага на своите потребите един уред, който по уникален начин съчетава максималната оптимизация на пространството със стил и естетика, които трудно ще откриете на друго място.

Оформление и дизайн на Liebherr CP 3523
Отваряйки вратата на Liebherr CP 3523 с леко приплъзващо движение, пред вас се разкрива един уред, който предлага изглед, наподобяващ експозиция. Всички съхранявани вътре продукти мигновено се излагат пред погледа ви по уникален начин.

Това става благодарение на специално разработените стъклени рафтове, които позволяват на бялата LED светлина да се плъзне във вътрешността на хладилника с изключителна лекота и да достигне дори и до най-затънтените ъгълчета вътре. Самата светлина се спуска от горната част на уреда, а ако не сте имали от новите хладилници с LED светлина, то това няма как да не ви впечатли.

Освен стъклените рафтове, Liebherr CP 3523 има и отделен рафт за поставяне на бутилки, който е разработен така, че да не позволява на шишетата да се търкалят на рафта, а просто да си стоят кротко там. Освен това рафтът е стеснен и не заема от ценното пространство във височина, защото се предполага, че щом бутилките ще са легнали пространството трябва да се оползотвори по друг начин.

Именно оптимизацията на вътрешното пространство на Liebherr CP 3523 е една от силните му страни. Инженерите са разработели всичко в най-малки детайли за да не оставя и един сантиметър площ не оползотворена както трябва. В Liebherr CP 3523 всеки ъгъл, всяко кътче си има предназначение и е много добре премислено.

Същото важи и за фризера, който отлично съчетава три отделни кутии, които могат удобно да съхраняват всичко - от месо до пресни плодове и зеленчуци, при това отделно едно от друго.

И най-хубавото от всичко това е, че можете да намерите този удивителен хладилник Liebherr CP 3523 за цени между 1000 и 1100 лева, което само по себе си е изключителна сделка, за каквато при друга марка едва ли можете да се надявате. Единствено при Liebherr CP 3523 уред от толкова висок клас пристига при потребителите на подобна цена

Няма коментари:

Публикуване на коментар