петък, 3 юни 2016 г.

Liebherr CP 4003 - възможности и параметри

Хладилник Liebherr CP 4003 е уред, който притежава всички необходими функции за да задоволи напълно нуждите на едно средностатистическо домакинство. Уредът е много удобен за използване, а неговите възможности и параметри многократно надхвърлят цената, на която се предлага.

Хладилник на Liebherr CP 4003

Liebherr CP 4003 отличен избор за вашият дом
 Хладилник Liebherr CP 4003 разполага с отделен фризер. Той е разположен отделно от хладилното отделение и се намира в долната част на уреда. До него се достига посредством отделна врата, целта на което е постигане на по-голямо удобство.

Тъй като фризерът е ръчна размразяване, вие трябва да правите това. Обикновено е добре да се размразява в годината един път, но все пак в различните ситуации може да се наложи това да се прави и по-често, тъй като това зависи не само от уреда, а и от навиците на потребителя.

Фризерът може да понижи температурата до -18 градуса, което е повече от достатъчно за да съхраните дори и най-чувствителните продукти за дълъг период от време.

Хладилно отделение на Liebherr CP 4003


Хладилното отделение на Liebherr CP 4003 е разположено в горната част на уреда и разбира се до него се достига посредством отделна врата. Той заема приблизително около 60% от обема на целия уред.

Рафтовете са оформени умишлено по начин, който да предлага възможно най-голяма вместимост и да сведе до минимум неползваемите места в уреда. Целта е всеки квадратен сантиметър да се използва максимално ефективно.

Осветлението на хладилник Liebherr CP 4003


Хладилник Liebherr CP 4003 разполага със специално създадено LED осветление, чиято бяла светлина ви позволява да получите много добра видимост при ползване на хладилника. Светлината лесно достига до всеки ъгъл на уреда, правейки негово ползване много по-удобно.

Liebherr CP 4003 е изключително безшумен…


Хладилникът Liebherr CP 4003 впечатлява с още една своя особеност. Той е изключително безшумен. Този уред може да произведе звук от максимум 38 децибела. За да добиете представа колко ниска е тази стойност, имайте предвид, че за нормални за един хладилник се считат всички стойности, които попадат под границата от 60 децибела.

Размери на Liebherr CP 4003


Хладилниците Liebherr CP 4003 впечатляват със своята големина. Те са сред най-големите уреди в търговската мрежа и височината им достига 198,2 сантиметра.

Няма коментари:

Публикуване на коментар