събота, 14 май 2016 г.

Liebherr хладилници - какво можем да получим за определена цена?

В търговската мрежа можете да откриете огромно разнообразие от хладилници Либхер, които се предлагат на най-различни цени. Някои са съвсем евтини, докато други са смущаващо скъпи. Какво можем да очакваме да получим според цената на уреда?

Liebherr хладилници - какво получаваме за определена цена?

Liebherr хладилници за цени около 300 до 400 лева…

На цена между 300 и 400 лева можете да откриете няколко различни модела хладилници. Характерното при тях е, че те са без фризер, а в някои случаи имат единствено малка хладилна камера. Обикновено уредите са малки и имат по-малка вместимост, което означава, че не могат да покрият нуждите на голямо домакинство. Като цяло са по-скоро подходящи за домакинства с един или най-много двама членове.

Liebherr хладилници за цени около 500 до 800 лева…

В този диапазон на цената можете да откриете перфектния класически уред за дома - с фризер, достатъчно голям, модерен, добре оборудва, че и с някоя друга глезотия в допълнение. На тази цена можете да си купите уред с функция no frost, а може да е и с ледогенератор за да можете да разхлаждате питието си в горещите летни дни.

Liebherr хладилници за цени между 800 и 1200 лева…

В този ценови диапазон вече Либхер вади тежката артилерия. Уредите започват да стават наистина много шик, да се отличават с много атрактивен дизайн и на пръв поглед когато отворите един уред едва ли ще ви се стори, че нещо липсва. Тези уреди са на практика перфектно оборудвани и няма как да ви разочароват.

Liebherr хладилници за цени над 1200 лева…

Цените над 1200лева обикновено обхващат луксозните уреди. На първо място хладилниците над тази граница обикновено са много големи, като височината им често надхвърля 2 метра и ги прави доста внушителни.

Най-често имат големи фризери и обикновено са с функция no frost, макар че ако не желаете това, то винаги можете да си намерите и модел с класическо ръчно размразяване. Това обаче става все по-трудно с нарастване на цената и масово по-скъпите модели са от този тип.

При тези цени ще намерите множество допълнителни екстри, много от които най-вероятно няма никога да ви бъдат от полза, но все пак ще можете да сте спокойни, че ги притежавате.

Обикновено при тези цени уредите са наистина доста икономични и правят много ниски разходи за електроенергия, което лесно компенсира големите разходи по тяхната покупка.

Liebherr хладилници за повече от 2000 лева...

Сред най-скъпите модели Liebherr хладилници, които струват над 2000, а понякога и до около 3000 лева попадат моделите за вграждане. Освен големи, те са и много шик. Стилът се вижда във всеки един детайл, но все пак не забравяйте едно - всички уреди работят еднакво качествено, без значение колко са скъпи!

Няма коментари:

Публикуване на коментар